WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD.

  • China WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. Bedrijfsprofiel
  • China WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 200000-500000
Opgericht Jaar 2016
Export pct 90% - 100%

Inleiding

        Co. van Wenzhouqiupu Electric Power, Ltd wordt gevestigd in Economische de Ontwikkelingsstreek van Yueqing, Zhejiang-Provincie. Het is een high-tech onderneming die zich in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van stroomproducten specialiseert zoals stroomonderbrekers, transformatoren, de schakelaars van de machtsdistributie en hoog en laag voltageelectrics. Onze producten worden wijd gebruikt in financieel, gemeentelijke mededelingen, vervoer, macht, bouw, ruimtevaart, industriële controle en andere belangrijke gebieden, heeft de meerderheid van gebruikerslof gewonnen en een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn ondertekend.
        Als heeft de innovatieve ondernemingen op technologie gebaseerd, het bedrijf sterke technische kracht en het de productietechnologie en high-end van de wereld belangrijke het testen materiaal, en vestigen en verbeteren de verwerving van componenten, de assemblage van de productverwerking, testen, die een volledig vastgesteld Kwaliteitsbeheersysteem verpakt te verkopen om ervoor te zorgen dat elk product van de geschiktheid, het bedrijf 10 jaar van ervaring in de machtsindustrie, heeft en nog groeit, product en verkoop door het land netwerk.

Geschiedenis

        De koppeling van hoogspanningsmechanisme is een belangrijke maatregel om de veilige exploitatie van machtsnetwerk te verzekeren, de veiligheid van materiaal en persoon te verzekeren en misoperation te verhinderen. Dit wordt ook duidelijk bepaald in GB3906, Gesloten de Schakelaarmateriaal van 3-35kV AC Metaal. Beschrijf over het algemeen de koppeling zoals: verhinder misdivision, Buitenbeentjestroomonderbreker: verhinder ladingsscheiding, dichte isolatieschakelaar; Verhinder de verbindingslijn (grondschakelaar): verhinder breker met gesloten circuit de van de verbindingslijn (schakelaar), ladingsschakelaar: verhinder het toevallige elektrointerval. De inhoud van de bovengenoemde vijf punten wordt om elektromisoperation te verhinderen bedoeld als „vijf voorzorgsmaatregelen“. „Vijf-wacht“ de apparaten kunnen over het algemeen in drie categorieën worden verdeeld: mechanisch, elektro en geïntegreerd. Momenteel, zijn er vele types van hoogspanningsmechanisme in de markt, de meesten waarvan een meer perfecte koppelingswijze hebben. Nochtans, zijn er nog heel wat koppelingen van het hoogspanningsmechanisme, vooral zijn de mechanische koppelingen niet perfect, kunnen niet aan de „vijf defensie“ vereisten volledig voldoen. Om deze reden, behandelt dit document het KYN28-12-type materiaal van de metaal gesloten gepantserde verwijderbare omschakeling dat wijd in machtssysteem wordt gebruikt.

Dienst

       Het middenkabinet, allen bekend als metaalpantser in het geval van een verschuiving schakelt materiaal. Het is een eenheid van de hoogspanningsdistributie met een maximum werkend voltage van 3,6/7,2/12kV en is een binnendistributieeenheid van AC in drie stadia 50 systeem van het de bussegment van Herz het enige of een dubbel systeem van het bussegment. Het wordt gebruikt om de netwerkelektriciteit van 3.6-12kV te ontvangen en aan te passen, en de elektrische kring te beheersen, te beschermen te controleren en te meten. Het middelgrote typemechanisme wordt hoofdzakelijk gebruikt voor elektrische centrale, kleine en middelhoogvermogengenerator, machtshulpkantoor van machtssysteem, voeding, machtsdistributie van industriële en mijnbouwondernemingen, en aanvang van grote hoogspanningsmotor.

Is de volledige naam van Zhongzhigui het Gepantserde Geïnstalleerde Mechanisme, dat de middelgrote metaalschakelaar met een structuur op drie niveaus die, met een bus en dashboard (van elkaar wordt een geïsoleerd), een stroomonderbrekerruimte in het midden en een kabelruimte in lager beweegt. Omdat de stroomonderbreker in de middenlaag is, zodat wordt het het pantsertype genoemd om het type van metaal gesloten schakelaarmateriaal te bewegen, kort voor het kabinet.

Ons Team

        KYN 28-12 als uitwisseling in drie stadia van binnen de distributieeenheid 50Hz van 3.6-12kV, wegens de kleine grootte, de compacte structuur, op hoog niveau van bescherming, gemakkelijk installatie en onderhoud, de uitwisseling van het handvoertuig, volledig metaalpantser en volledige scheiding, alle verrichtingen kan onder de sluiting van de kabinetsstaat worden uitgevoerd, veilig en betrouwbaar, etc., wordt het machtssysteem wijd gebruikt, spelend een belangrijke rol voor moderne netbouw.

Laat een bericht achter