lopende band

  • WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. fabrikant productielijn
  • WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. fabrikant productielijn
  • WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. fabrikant productielijn

          De stevige verbindingskolom gebruikt de APG-techniek, het automatische drukgel vormen van epoxyhars. Het kan de productiecyclus van epoxyisolatie van tien uren aan tien minuten verkorten, en kan exotherm effect goed controleren. Het kan de inkrimping compenseren door reactie wordt veroorzaakt te genezen, en heeft uitstekende dimensionale stabiliteit en hoge mechanische sterkte die. Vooral toegepast om kolom van de stroomonderbreker de verzegelende pool, complexe, dunne muur te zuigen, zijn de algemene producten van de kernextractie voordeliger.
Het APG-proces omvat drie processen: het vooraf mengen, automatisch drukgel, en verharding na het vormen.
APG-het procesmateriaal omvat vorm, die capaciteit, mobiel injectie speciaal drukvat, de volledige hydraulische automatische vormende machine van het drukgel, luchtcompressor, na de oven van de verhardingsbehoefte en noodzakelijke hulpmachine hoofdzakelijk vooraf mengt.

OEM / ODM

  • WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. fabrikant productielijn

    Co. van Wenzhouqiupu Electric Power, Ltd wordt gevestigd in Economische de Ontwikkelingsstreek van Yueqing, Zhejiang-Provincie. Het is een high-tech onderneming die zich in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van stroomproducten specialiseert zoals stroomonderbrekers, transformatoren, de schakelaars van de machtsdistributie en hoog en laag voltageelectrics. Onze producten worden wijd gebruikt in financieel, gemeentelijke mededelingen, vervoer, macht, bouw, ruimtevaart, industriële controle en andere belangrijke gebieden, heeft de meerderheid van gebruikerslof gewonnen en een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn ondertekend.
       Als heeft de innovatieve ondernemingen op technologie gebaseerd, het bedrijf sterke technische kracht en het de productietechnologie en high-end van de wereld belangrijke het testen materiaal, en vestigen en verbeteren de verwerving van componenten, de assemblage van de productverwerking, testen, die een volledig vastgesteld Kwaliteitsbeheersysteem verpakt te verkopen om ervoor te zorgen dat elk product van de geschiktheid, het bedrijf 10 jaar van ervaring in de machtsindustrie, heeft en nog groeit, product en verkoop door het land netwerk.
Het bedrijf heeft de collectieve filosofie van „wetenschap en technologie, innovatie en toewijding“ uitgevoerd. Het heeft zich op een globale manier ontwikkeld, voor voortreffelijkheid gestreefd en ernaar gestreefd om vooruitgang in nieuw productonderzoek en ontwikkeling, de verbetering van de productkwaliteit, de verbetering van de de dienstkwaliteit en personeelsinvestering te boeken. En altijd hun eigen belangen en behoeften van de gemeenschap zal zijn, en actief dicht samen praktijk „creëren waarde voor klanten, die kansen voor werknemers bieden, die voordelen voor de gemeenschap,“ de zaken voor de gemeenschap creëren om de producten en de kwaliteitsdienst te verlenen van uitstekende kwaliteit.

R & D

  • WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. fabrikant productielijn

       Bij het gieten, is het gietende materiaal de sleutel. Het heeft een grote invloed op de betrouwbaarheid en de stabiliteit van gecementeerde pool. Bijvoorbeeld, gebruikt Elektrisch de Omschakelingsco. van Xiamen, Ltd de harsmaterialen van Vantico, Zwitserland, en keurt verschillende formules volgens verschillende stroom, enz. goed om verschillende arbeidsvoorwaarden te ontmoeten. Voor voorbeeld-40 ℃-250 ℃, Changzhou-van de het Gevoelsisolatie van Electric Power van de Staat Elektrisch het Toestellenco. dat, gebruikt Ltd de hars van DE 9308 door Jiaxing Oriental Chemische Installatie wordt geleverd. De kwaliteit van de hars door deze fabriek wordt geleverd die is stabiel geweest. Een nieuw gietend materiaal is ontwikkeld voor het cementeren van poolkolom in Japan. Het materiaal bestaat uit epoxyhars en sferisch kiezelzuur met twee of meer diameters. Het heeft weerstand en hardheid met hoge weerstand, thermische. Tegelijkertijd, is het hoogst vloeibaar. Figuur 1 toont de structuur van het nieuwe gietende materiaal. De thermische weerstand en de sterkte van dit nieuwe materiaal zijn 1,3 keer en 1,5 keer, respectievelijk, van gemeenschappelijke hars. Volgens het bedrijf, is het aantal geproduceerde producten gebruikend APG 48 keer hoger dan geproduceerd die die het algemene vacuüm gieten gebruiken.

Laat een bericht achter