EK6-12/31.5 de Hoogspanning van Ka Binnenac het Aanaarden Schakelaar

Plaats van herkomst WENZHOU
Merknaam QIUPU
Certificering IEC
Modelnummer EK6-12/31.5kA
Min. bestelaantal 20st
Verpakking Details Kartons/Woodens
Levertijd 7 dagen
Betalingscondities T / T, Western Union
Levering vermogen 50000PCS/MONTH

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Tariefvoltage 10kV Frequentievoltage 42kv
Ruimtestroom 31.5-40kA/4S Afstand 150mm210mm
Kortsluiting opnening Stroom 80KA Het leven 10000 keer
Hoog licht

hoge snelheid het aanaarden schakelaar

,

aardeschakelaar in mechanisme

,

binnenhoogspanning het aanaarden schakelaar

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

EK6-12/31.5 binnenhoogspanning het Aanaarden Schakelaar met Mechanisme

 

  

EK612/31.5binnenachoogspanninghetaanaardenschakelaariseengeavanceerdniveauproductmethigh-techparametersprestaties. Nauitvoerigeevaluatie, ishetmetdenormvanGB1985 in overeenstemmingenIEC62271-, van toepassing isopmachtssysteemvan3-12kVenACin drie stadia50Hz.Itbezitkort:sluiten diecapaciteitmaken omanderelektrischmateriaalte beschermen dienietwordenbeschadigd. Kanmetdivershoogspanningsmechanisme, ookspelwordengebruikteenbeschermenderolindeelektromateriaalrevisiemet hoog voltage.

Het aanaarden de schakelaar, een mechanische die schakelaar in het aan de grond zettende deel van een kring wordt gebruikt, behoort tot de categorie van de isolatieschakelaar.


Het kan stroom in de abnormale omstandigheden (zoals kortsluitingstroom) voor een bepaalde periode dragen, maar het wordt vereist om geen stroom in de normale kringsomstandigheden te dragen.
Nota: Maalde schakelaars kan de capaciteit van de kortsluitingverbinding hebben.
effect
Om materiaal en lijnen met hoog voltage tijdens onderhoud in plaats van draagbare grondlijnen aan de grond te zetten om persoonlijke veiligheid te beschermen.

 

Punt Technische gegevens
Nominale spanning (KV)     12    
Geschatte frequentie (Herz) 50
Isolatie (capaciteit) het isoleren De frequentie weerstaat voltage 5 min (KV)     42    
De frequentie weerstaat voltage 1 min (v) 2000
De verlichtingsimpuls weerstaat voltage (KV) 40   75    
sapce 150mm210mm
Het leven 10000
   

EK6-12/31.5 de Hoogspanning van Ka Binnenac het Aanaarden Schakelaar 0

       

De grondschakelaar is een soort mechanisch die schakelaarapparaat wordt gebruikt om de kring opzettelijk aan de grond te zetten.
De het aanaarden schakelaar kan de geschatte kortsluitingstroom en de overeenkomstige piekstroom in de bepaalde tijd op de abnormale voorwaarde (b.v. kortsluiting) dragen; Onder normale arbeidsvoorwaarden, echter, wordt geen geschatte stroom vereist.
Maalde schakelaars en de isolatieschakelaars worden vaak gecombineerd in één apparaat. Op dit punt, naast het hebben van het belangrijkste contact, is de isolatieschakelaar ook uitgerust met een aan de grond zettende schakelaar voor het aan de grond zetten van één eind van de isolatieschakelaar na scheiding. Het belangrijkste contact en de gemalen schakelaar worden gewoonlijk met elkaar verbonden zodanig dat de grondschakelaar niet kan sluiten wanneer de isolatieschakelaar wordt gesloten en het belangrijkste contact niet kan sluiten wanneer de grondschakelaar wordt gesloten.
De grondschakelaar kan in open type en gesloten type worden verdeeld. Het geleidende systeem van de eerstgenoemden wordt blootgesteld aan de aardepoort in de atmosfeer, die aan de isolatieschakelaar gelijkaardig is, terwijl het geleidende systeem van de laatstgenoemden aan de SF-last wordt gesloten.