DFW-de Takdoos van de Reeks10kv Ourdoor Kabel, de Kabeldoos van de Distributiecontrole

Plaats van herkomst WENZHOU
Merknaam QIUPU
Certificering GB3804
Modelnummer DFW
Min. bestelaantal 50st
Verpakking Details Naakte
Levertijd 7 dagen
Betalingscondities T / T, Western Union
Levering vermogen 5000PCS/MONTHs

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Materiaal Steel/S304 Nominale spanning 10KV
Nominale stroom 630A Frequentievoltage 42KV
Hoog licht

Buiten vacuümvermogenschakelaar

,

vacuümtypestroomonderbreker

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De Doos van de de Kabeltak van DFW Ourdoor met Hoogspannings Elektromateriaal

 

 

     1.  Een doos van de kabeltak is een doos van de kabeltak, die een bedradingsdoos is die een kabel in één of meerdere kabels scheidt. Met de ontwikkeling van het aanleg van kabelnettenproces van distributienetwerk, wanneer de onafhankelijke ladingsdistributie van kleine capaciteit wordt geconcentreerd, kan de doos van de kabeltak voor multi-takverbinding van kabel worden gebruikt, omdat de takdoos niet direct op elke weg kan worden in werking gesteld, slechts aangezien een tak van kabel, de belangrijkste functie van de takdoos van kabel de kabel moet verbinden of overbrengen. Met de ontwikkeling van technologie, stijgt het aantal kabeltakken met schakelaars, en de stedelijke kabels worden vaak aangedreven door dubbele kringen. Dit maakt ook de lijn van de doos en de ringskabinetsbegin van de kabeltak aan onduidelijk beeld.

 

     2. De doos van de kabelscheiding en de doos van de kabelscheiding zijn hetzelfde, d.w.z., de andere benaming, zijn het stedelijke de transformatiemateriaal van de netwerkkabel, kan het in openlucht worden geïnstalleerd, binnen of de begraven plaats, kan aan het het de elektrische verandering van de kabeldoos, kabinet van de ladingsschakelaar, kabinet van de zekeringscombinatie, de de voedingeenheid van het ringsnetwerk, enz. worden verbonden, om de rol van het verbinden, tak, relais of omzetting te spelen, om het gemak van het kabelnetwerk zeer te verstrekken.


    3. Hoofdlijnen: Geprefabriceerde kabeltussenvoegsels, met volledig geïsoleerd, volledig verzegelde, waterdichte, onderhouds vrije, veilige en betrouwbare uitstekende prestaties

 

 

Milieutemperatur

-25-+40

Seismisch

8 Dgree
Stanard IEC265