24kV-250A/400A het Mechanismering van de hoogspanning Epoxyhars/APG-Hoogspanningsring

Plaats van herkomst wenzhou
Merknaam QIUPU
Certificering IEC
Modelnummer 224
Min. bestelaantal Overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details Kartons
Levertijd 7 dagen
Betalingscondities T/T, Western Union
Productdetails
Naam De Ring van het epoxyharsmechanisme Materiaal Giethars
Kleur Roodbruin Nominale spanning 24kV
Frequentie Spanning 65kV Andere naam Hoogspanningsring
Laat een bericht achter
Productomschrijving

24kV-250A/400A het Mechanismering van de hoogspanning Epoxyhars/APG-Hoogspanningsring

 

 

Inleiding


Is de epoxyhars vormende machine een speciaal materiaal van het drukgel dat het product van de gebeëindigde rand, het omhulsel, de contactdoos, de Transformator, enz. produceert.
De volgende modellen zijn beschikbaar: is epoxyhars vormende machine 868-v, het verwarmen plaat 800 x 650mm, epoxyhars vormende machine 888-v, het verwarmen plaat 800 x 800mm, epoxyhars vormende machine 10108-v het verwarmen plaat 1000 X 1000mm, epoxyhars vormende machine 858-2V het verwarmen plaat 800 x 500MM, epoxyhars vormende machine onze fabriek door vele jaren van praktische ervaring en beter ontwerp, en de druk van epoxyhars vormende machine is tot op heden geverifieerd door klanten vele jaren, is een volledige reeks epoxydruk vormende machines ontwikkeld

 

Tot op heden, is een volledige reeks ontwikkeld. De druk vormende machine van epoxyhars keurt PTL C goed, die menselijker is, en heeft de volgende kenmerken in vergelijking met de binnenlandse producten:
Het 10 éénjarigenmodel is op het ogenblik verlengd van 3,2 meters aan 3,4 meters die, de ruimte beschikbaar voor monopolisten optimaliseren.
2, 3 soorten gehele machine kunnen verticale, horizontale schuine stand zijn. Na het openen van de matrijs, sluit het eind van de draai van de motorpers, kan de monopolist de machine ingaan om producten, liquidatievorm te nemen.
3, concaaf convex kern pompend mechanisme, van originele twee leiden posten aan vier gidsposten, zodat het betere, concave convexe de kern van de gidsfunctie pompen stabieler.
4, concave en convexe vertaling door de aanpassing en van het schroefhandvat, noot te plaatsen en te sluiten. Maak de hydraulische bewegende matrijzenpositie ongedaan wanneer het beschadigen van de matrijs.
5, en elk elektrisch die het verwarmen materiaal met een ampèremeter wordt uitgerust, kunnen in realtime de het verwarmen pijp functionele slobkous tonen.
6. Linker, hoger en verminder (dicht bij de vorm) hebben langzame eenvoudige matrijs, langzame openings en andere functies. Verminder het hydraulische effect, verzeker de nauwkeurigheid van materiaal, verbeter de productmoraal.
7. De het afgietselmachine zal van de epoxyharsdruk automatisch de politie roepen zodra de tijd komt.
8, de het mengen zich tankafzet en de rubberpijp door snelle gezamenlijk, eenvoudig. 9. Beweeg een stepless veranderlijke snelheidsmotor van 1,5 kW aan 3 kW met een tijdopnemer om de bewegende tijd of de timing te plaatsen.
10, Epoxyhars het vormen de tijd van de machinegarantie zijn één jaar. De druk vormende machine van epoxydiehars door ons bedrijf wordt geproduceerd is goed - ontvangen door vele klanten geweest. Om grote en grote klanten aan orde te ontvangen. Epoxy de druk vormende machine van de bezoekersinformatie.

 

 

Punt Technische gegevens
Nominale spanning (KV)       24 40.5
Geschatte frequentie (Herz) 50
Isolatie (capaciteit) het isoleren De frequentie weerstaat voltage 5 min (KV)       68 100
De frequentie weerstaat voltage 1 min (v) 2000
De verlichtingsimpuls weerstaat voltage (KV)       125 185
Lengte 254mm
Geschilkromming (n) ≥10000
   

 

 

24kV-250A/400A het Mechanismering van de hoogspanning Epoxyhars/APG-Hoogspanningsring 0