Binnen Gecombineerde Mechanisme het Aanaarden Schakelaarhoogspanning JN15-24kV/31.5kA

Plaats van herkomst WENZHOU
Merknaam QIUPU
Certificering ISO
Modelnummer JN12-24/31.5kA-210mm
Min. bestelaantal 10
Verpakking Details karton/houten
Levertijd 6 Dagen
Betalingscondities T / T, Western Union
Levering vermogen 5000PCS/maand
Productdetails
Tariefvoltage 24kV Frequentievoltage 65kV
Ruimtedsitance 210 mm Ruimtestroom 31.5kA-40kA
Kortsluiting Openingsstroom 80KA Het leven 2000 keer
Hoog licht

hoogspanning het aanaarden schakelaar

,

aardeschakelaar in mechanisme

Laat een bericht achter
Productomschrijving

JN15-24kV/31.5kA-210mm het Aanaarden Schakelaar met Hoogspanningsmechanisme

 

 

De binnenschakelaar JN15-24/31.5 van hoogspanningseartihng is nieuwe ontwerptype het aanaarden schakelaar. Het ontwerp van geavanceerde structuur is eenvoudig en de technische prestaties zijn betrouwbaar, geschikt met standaardgb1985-2004 en standaardiec62271-102; 2002. Leen me aan macht systerm met de binnen wisselstroom in drie stadia 50(60) Herz van 24kV.

 

 

Het kan zo veel elektromateriaal, en gezamenlijk gebruik met zo vele mechanismen beschermen. De hoogte is na 1000M. (Vergelijkbaar geweest met het permanente magnetische type, dat hoofdzakelijk het controle en verrichtingsmechanisme is, is het vaste verbindingstype het projectile type, en het permanente magnetische type is het controlemechanisme) het gehele kabinet wordt het pantsertype genoemd die middelgroot de schakelaarmateriaal bewegen van de metaalsluiting, dat in drie lagen verdeeld is, de bovenlaag is de (afzonderlijke) bus en het controlebord, is de middenlaag de stroomonderbrekerruimte en de lagere laag is de kabelruimte. Omdat de stroomonderbreker in midden is geweest, zogenaamd het pantsertype om het type van de schakelaarmateriaal van de metaalsluiting te bewegen, kort voor het kabinet. (2) die het centrale kabinet is een type van mechanisme tegen eind wordt gebruikt - gebruikers. Het is volledig - functioneel en groot in grootte, terwijl het ringskabinet een type van mechanisme is wordt gebruikt om twee krachtbronnen of delen van een ringsnetwerk te verbinden dat.

 

 

De belangrijkste functie is de twee secties in twee delen te verdelen. Er zijn vele soorten kasten, die in het schakelbord, het metende kabinet, het transformatorkabinet, het gebruikte veranderingskabinet kunnen worden verdeeld, etc. De schakelaar in het kabinet kan met een automatisch beschermingsapparaat worden uitgerust.

 

Punt Technische gegevens
Nominale spanning (KV)       24  
Geschatte frequentie (Herz) 50
Isolatie (capaciteit) het isoleren De frequentie weerstaat voltage 5 min (KV)       68  
De frequentie weerstaat voltage 1 min (v) 2000
De verlichtingsimpuls weerstaat voltage (KV)       125  
Lokale lossing (PC)  
Geschilkromming (n)  
   

Binnen Gecombineerde Mechanisme het Aanaarden Schakelaarhoogspanning JN15-24kV/31.5kA 0