Mechanisme gtxn-12/630-25 50Hz van de hoogspannings Binnen Stevig Isolatie

Plaats van herkomst wenzhou
Merknaam QIUPU
Certificering IEC
Modelnummer Gtxn-12/630-25
Min. bestelaantal overeen te komen
Prijs Negotiable
Verpakking Details houten
Levertijd 7 dagen
Betalingscondities L/C, D/A, T/T, Western Union
Levering vermogen 5000

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

WeChat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Beschermingsrang IP50 Geschat het werk voltage AC, 220
Frequentie 50HZ Nominale isolatiespanning 20KV
Hoogte ≤2000m omgevingstemperatuur -5℃~+ 40℃
De minimale temperatuur onder opslag en transport -30℃ Relatieve vochtigheid ≤90%
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Mechanisme gtxn-12/630-25 50Hz van de hoogspannings Binnen Stevig Isolatie

 

 

Algemene Inleiding:

GCK-is het mechanisme van het reeks Lage voltage (hierna plotseling als mechanisme) een volledig apparaat van de machtsdistributie voor 3.6~24kV, driefasenac 50Hz, sectionalized de enig-bus en de enig-bus systeem. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor machtstransmissie van midden/kleine generators in elektrische centrales; macht het ontvangen, transmissie voor hulpkantoren in machtsdistributie en machtssysteem van fabrieken, mijnen en ondernemingen, en aanvang van grote motor met hoog voltage, enz., het systeem te beheersen te beschermen en te controleren.

 

Het mechanisme ontmoet IEC298 GB3906-91. Naast wordt gebruikt met de binnenlandse vacuümstroomonderbreker van VS1, kan het ook met VD4 van ABB, 3AH5 van Siemens worden gebruikt

 

binnenlandse ZN65A, en VB2 van GE, enz., het zijn echt een apparaat van de machtsdistributie met goede prestaties. om aan de eis ten aanzien van muursteun en front-end onderhoud te voldoen, is het mechanisme uitgerust met een speciale huidige transformator, zodat de exploitant het handhaven en kan inspecteren voor de cel.

 
 
De dienstmilieu:

a) Luchttemperatuur: Maximumtemperatuur: +40°C; Minimumtemperatuur: - 15°C

b) Vochtigheid: Maandelijkse gemiddelde vochtigheid 95%; Dagelijks gemiddeldevochtigheid 90%.

c) Hoogte boven overzees - niveau: Maximuminstallatiehoogte: 1000M.

d) Omringende die lucht niet blijkbaar door corrosief en brandbaar gas, damp enz. wordt verontreinigd.

e) Geen frequente hevige schok

 

Technische parameters:
Beschermingsrang 1P40
Geschat het werk voltage AC, 380 (V)
Frequentie 50Hz
Geschat isolatievoltage 660V
Arbeidsvoorwaarden  
Milieu Binnen
Hoogte ≤2000m
Omgevingstemperatuur -5℃~+ 40℃
De min temperatuur onder opslag en vervoer -30℃
Relatieve hunidity ≤90%
Capaciteit van controlemotor (kW) 0.4~155
 
 
 
 

Mechanismestructuur:

1. Het mechanisme is samengesteld uit cel en verwijderbare delen (zogenaamd karretje). De cel wordt gescheiden in verscheidene functionele compartimenten door metaalblad, met inbegrip van busbar compartiment, stroomonderbrekercompartiment, kabelcompartiment en laag voltage

 

2. Kunnen de mechanisme verwijderbare delen met VCB-karretje, het karretje van de voltagetransformator, het karretje van de bliksemremhaak en zekeringskarretje worden uitgerust.

 

3. De apparaten van de drukhulp zijn geïnstalleerd boven karretjecompartiment, busbar compartiment en kabelcompartiment. De speciale verzegelende ring op de deur verzegelt de paneeldeur.

 

4. In het geval van fouten binnen de compartimenten die in boog resulteren die, gaat de druk binnen het mechanisme uit en de drukhulp op de bovenkant wordt uitgerust zal, automatisch openen om druk en gas op hoge temperatuur vrij te geven. Op deze wijze, kan het de veiligheid van werkend personeel en het mechanisme verzekeren.

 

Mechanisme gtxn-12/630-25 50Hz van de hoogspannings Binnen Stevig Isolatie 0Mechanisme gtxn-12/630-25 50Hz van de hoogspannings Binnen Stevig Isolatie 1

 

Ongeveer ons

Co. van Wenzhouqiupu Electric Power, Ltd wordt gevestigd in Economische de Ontwikkelingsstreek van Yueqing, Zhejiang-Provincie. Het is een high-tech onderneming die zich in het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van stroomproducten specialiseren zoals stroomonderbrekers, transformatoren, de schakelaars van de machtsdistributie en hoog en laag voltageelectrics.

 

Onze producten worden wijd gebruikt in financieel, gemeentelijke mededelingen, vervoer, macht, bouw, ruimtevaart, industriële controle en andere belangrijke gebieden, heeft de meerderheid van gebruikerslof gewonnen en een samenwerkingsovereenkomst op lange termijn ondertekend.
 

 

 

FAQ

Q1: Is OEM/ODM beschikbaar?
A1: Ja, is het! Onze producten kunnen worden aangepast. Wij hebben ontwerp en ingenieursteams, kunnen wij producten volgens de tekening of de eisen van klanten aanpassen.

Q2: Wat is uw MOQ?
A2: Één Reeks.

Q3: Hoe is de levertijd?
A3: Het hangt uw ordehoeveelheid af en het vergt normaal ongeveer 20-30 dagen.

Q4: Hoe controleert u de kwaliteit?
A4: Wij hebben QC team TQM naleven om de kwaliteit te verzekeren. Elke stap is in naleving volgens de normen. Tegelijkertijd, zullen wij foto's nemen en zullen video voor u schieten als u nodig hebt. Elk product zal volledig geassembleerd worden en vóór verpakking en het verschepen zorgvuldig getest.

Q5: Hoe lang is de garantie?
A5: Binnen één jaar vanaf de verkoopdatum, als er om het even welke bijkomende problemen zijn, verstrekt u enkel de foto's van beschadigde toebehoren, dan zullen wij vrije toebehoren verstrekken. Volgens het aantal producten, zullen wij gemakkelijk beschadigde toebehoren kostenloos verstrekken. Wij kunnen ook technische ondersteuning verstrekken als u nodig hebt.